Testimonials

Είπαν για τον Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη...

Ζήνα Κουτσελίνη (Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια)

zina koutselini

Διαβάζω το βιβλίο του Δημήτρη, «Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό & διατροφή» και με έχει ξετρελάνει! Το λέω συχνά και στους τηλεθεατές, γιατί πραγματικά μιλάει για την ενδεδειγμένη διατροφή ώστε να φτιάξουμε το ανοσοποιητικό μας. Σαν να το είχε προβλέψει, ήταν δηλαδή ένας από αυτούς που είχαν προβλέψει τι θα γινόταν με τον κορονοιό, αυτή την παγκόσμια επιδημία.

Δρ. Θάνος Ασκητής (Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Καθηγητής ψυχιατρικής)

dr thanos askitis

Για τον Δημήτρη Γρηγοράκη θα μπορούσα να σας πω πολλά… Στο συγγραφικό του πόνημα «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (σ.σ. Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2019) διατυπώνει πολλές αλήθειες, τις οποίες η επιστήμη περιχαρακώνει με τον τρόπο της και προβάλει με την κλινική σημειολογία για πολλά νοσήματα που θέλοντας ή μη θα τα πάθουμε. Στο πεδίο αυτό έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και αναλύει πολλές πτυχές της υγείας. Το ζουμί της επιστημονικής του εργασίας είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής, καταθέτοντας την απάντηση της διατροφής στο ανοσοποιητικό, στο ψυχοσωματικό και κυρίως στο λειτουργικό σύστημα.

Ντίνα Νικολάου (Διακεκριμένη Σεφ – Συγγραφέας)

ntina nikolaou

Με τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη, πριν από μία δεκαετία συνεργαστήκαμε στενά επί μακρόν στα πλαίσια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤΕΝΝΑ. Τον Δημήτρη τον εκτιμώ αφάνταστα εκτός από άνθρωπο και ως επιστήμονα. Θεωρώ δε ότι είναι κορυφαίος στο είδος του. Είναι ο άνθρωπος που με διαφώτισε έγκυρα και με επιστημονική τεκμηρίωση, όταν χρειάστηκα τη βοήθειά του επάνω σε ένα θέμα υγείας κοντινού μου ανθρώπου. Σχετικά με την συγγραφική του εργασία «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ,ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (σ.σ. Εκδόσεις ΜΙΩΝΩΑΣ, 2019) θα πρέπει να αναφέρω ότι είναι ένα επιστημονικό βιβλίο που ακόμα κι εμείς που δεν είμαστε επιστήμονες , μπορούμε να το καταλάβουμε. Μ ‘αρέσει που είναι απλό, έξυπνο και χρηστικό.

Δρ. Παρή Ραπτή (Ιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος)

dr pari rapti

Τον Δημήτρη τον γνωρίζω χρόνια. Τελευταία, συνεργαστήκαμε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ως ενδοκρινολόγος, διαβάζοντας την πρόσφατη συγγραφική του εργασία «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ,ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (σ.σ. Εκδόσεις ΜΙΩΝΩΑΣ, 2019), όχι μόνο δεν βρήκα κανένα απολύτως ψεγάδι, αλλά και οφείλω δημοσίως να τον συγχαρώ, καθώς πρόκειται για ένα βιβλίο εξαιρετικά δυνατό. Δεν είναι ένα βιβλίο που απλά ξεφυλλίζεται, είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται και ξαναδιαβάζεται, όπως ακριβώς συμβαίνει με μία εγκυκλοπαίδεια. Ο Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης τόλμησε να παρουσιάσει ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο θέμα, χωρίς να του λείπει καμία λεπτομέρεια τόσο σε επίπεδο πληροφόρησης όσο και σε επιστημονικό. Αυτό είναι το βιβλίο του Δημήτρη.

Αθηναΐς Νέγκα (Δημοσιογράφος – Ραδιοφωνική παραγωγός)

athinais negka

Συχνά στις ραδιοφωνικές εκπομπές μου έχω καλεσμένο τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη, προκειμένου να καταθέσει την άποψή του επάνω σε επίκαιρα θέματα διατροφής. Αναφορικά, με το συγγραφικό του έργο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ,ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (σ.σ. Εκδόσεις ΜΙΩΝΩΑΣ, 2019) θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτό το βιβλίο είναι για ανθρώπους σαν εμένα. Έχω δύο αυτοάνοσα (Λεύκη και Θυρεοειδίτιδα Hashimoto). Έχω μιλήσει για αυτό και αισθάνομαι ότι πρέπει να συζητάμε τα προβλήματά μας. Είναι ένα βιβλίο που δεν βοηθάει μόνο να αισθανθεί κανείς καλύτερα με τα αυτοάνοσα, αλλά να ζήσει καλά με αυτά.

Γιάννης Κωνστανταρόπουλος (Εκδότης, Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ)

giannis konstantaropoulos

Μέσα από μία εξαιρετική σχέση οχτώ ετών με τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη, θα ήθελα να εξάρω την επαγγελματική του στάση και να σημειώσω ότι είναι ένας τρομερά σχολαστικός επιστήμονας, αναφορικά με τις λεπτομέρειες που συνθέτουν την πολύπλευρη παρουσία του στον χώρο της διατροφής και διαιτολογίας. Σχετικά με το συγγραφικό του πόνημα «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» θα πρέπει να ομολογήσω ότι συνεχίζει να είναι πρωτοπόρο και παρόλο που πολλοί προσπάθησαν να το αντιγράψουν, δεν έχουν όλη αυτή την ποιότητα της πληροφόρησης που υπάρχει μέσα στο βιβλίο, και είναι πάρα πολύς ο κόσμος που την έχει ανάγκη.

Λόλα Νταϊφά (Διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Star Channel)

lola ntaifa

Τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη τον γνωρίζω περισσότερο από μία δεκαετία… Το βιβλίο του «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» είναι εξαιρετικό!! Η δουλειά που έχει γίνει για τη συλλογή του υλικού του είναι πραγματικά τεράστια. Μάλιστα το έχω συστήσει και σε δύο φίλες μου, οι οποίες ενθουσιάστηκαν κυριολεκτικά με το θέμα του!

Θανάσης Βισκαδουράκης (Ηθοποιός)

thanasis viskadourakis

Με το Δημήτρη συνδέομαι με πολυετή φιλία από τα παιδικά μας χρόνια… Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο του «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ» και με μια γρήγορη ανάγνωση στον τομέα που με ενδιέφερε δείχνει ότι έχει δουλέψει σοβαρά με πολύ αγάπη μεταδίδοντας τις γνώσεις του στους ασθενείς που πιστέψτε με έχουν πολύ ανάγκη για αληθινά λόγια προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα αυτοάνοσα… Σε ευχαριστούμε πολύ Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και συνέχισε έτσι με αγάπη, δύναμη και φώτιση!

Φίλιππος Γούναρης (Ιδιοκτήτης Σχολής Πολεμικών Τεχνών)

filippos gounaris

Ένας καταπληκτικός επιστήμονας (η διατροφή είναι επιστήμη -είμαστε ότι τρώμε αλώστε-) μα πάνω απ’ όλα ένας εξαίρετος, αληθινός άνθρωπος που δεν θα ησυχάσει αν δεν σε κάνει καλά! Η προσωπική μου εμπειρία : Υπέφερα πολλούς μήνες από “σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου”(Σπαστική Κολίτιδα). Πολλά φάρμακα, επισκέψεις σε διάφορους ιατρούς και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ!…μέχρι που επισκέφτηκα τον Δρα Δημήτρη ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ κ άλλαξε κυριολεκτικά η ζωή μου!!! Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν μου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στο γαστρεντερικό σύστημα και πως θα το αντιμετωπίσουμε!…Μέσα σε μια εβδομάδα(ύστερα από μήνες ταλαιπωρίας) ακολουθώντας τις οδηγίες του Δρα Γρηγοράκη είχα 80% βελτίωση των συμπτωμάτων!… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Είναι θέμα ημέρων λοιπόν να επέλθει η πλήρης ίαση μου και να ζω φυσιολογικά! Πραγματικά αυτός ο άνθρωπος θα ξαναπώ με πλήρη επίγνωση… ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!

Τάνια Αληγιάννη

tania aligianni

Είναι από τους πιο αξιόλογους. Επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Από τους λίγους κλινικούς διατροφολόγους που ασχολούνται με θέματα πάνω στα αυτοάνοσα νοσήματα ευλαβικά. Πολύ συγκεκριμένος και πολύ σωστός πάνω σε αυτά που αναφέρει.Τον προτείνω σε όλους!

Παύλος Κιουρτσιδάκης (Ελεύθερος επαγγελματίας)

pavlos kiourtsidakis

Ο ήλιος δημιουργεί αισιοδοξία !! Και επίσης τα -20 κιλά με τη βοήθεια του αδερφού/φίλου πια Δημήτρη Γρηγοράκη! Και συνεχίζω……!
Ευχαριστώ πολύ για την άρτια υποστήριξη με το μελετημένο διατροφολόγιο που κάνει πιο εύκολο έργο το αδυνάτισμα.
Δημήτρη είσαι άψογος!

Ειρήνη Παταπίου (Μουσικός)

eirini patapiou

Αναλυτικός, με θετική ενέργεια που σου την μεταδίδει διαιτολόγιο στα μέτρα σου χωρίς να πείνας!!!

Βάσος Γραμματικάκης (Ελεύθερος επαγγελματίας)

vasos grammatikakis

Εντυπωσιαστήκαμε από το χαμόγελο και την ευγένεια. Τέλεια συμπεριφορά. Απολαυστική-χορταστική δίαιτα… Βάλαμε στόχο χάρη σ’ εσάς. Ευχαριστούμε!

Ιωάννα Ψυχογιού (Αισθητικός)

ioanna psyxogiou

Έχω αρχίσει το κατέβασμα των κιλών του θυρεοειδή και είμαι  πολλλλλλυυυυυυυ χαρούμενη!!!!!! Συνεχίζουμε βέβαια!!! Στόχος τα 65… Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γρηγοράκη!!!!!!

Κική Αποστολίδου (Οικιακά)

kiki apostolidou

Εξαιρετική δουλειά από έναν αξιόλογο επαγγελματία!!! Γιατί απλά είναι ο καλύτερος!!!!!
Συγχαρητήρια!!!

Ρούλα Καραγιαννάκη (Δημόσιος Υπάλληλος)

roula karagiannaki dhmosios ypallilos

Η εμπειρία της γνωριμίας μου με τον Δρα Δημήτρη Γρηγοράκη ήταν εξαιρετική. Ολόκληρη η Ομάδα του στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα μου διερευνώντας αναλυτικά το πρόβλημά μου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω 15 ολόκληρα κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, πετυχαίνοντας το στόχο μου, χωρίς να πεινάσω και δίχως να στερηθώ τις αγαπημένες μου γεύσεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι με τη βοήθεια του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη νιώθω τον οργανισμό μου περισσότερο δυνατό από ποτέ. Τώρα βρίσκομαι πλέον στο φυσιολογικό μου βάρος και ακολουθώ τις οδηγίες συντήρησης που μου έχει δώσει. Χωράω πλέον στα παλιά μου ρούχα και έχω γίνει άλλος άνθρωπος. Με τρεις λέξεις «απολαμβάνω τη ζωή»!

Ελένη Τζίνη (Δημόσιος Υπάλληλος)

eleni tzini

Είναι ο άνθρωπος που μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρούσα το σώμα μου και την ψυχή μου, μου άλλαξε τη ζωή μου. Μέσα σε ένα χρόνο περίπου έχω μείνει η μισή. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου. Η διάθεσή μου έχει αλλάξει. Σε ευχαριστώ Δημήτρη Γρηγοράκη για τη νέα ζωή που δίνεις , ευχαριστώ όλη την ομάδα σου.

Αλλάξτε τη ζωή σας με σωστή διατροφή!

Επικοινωνήστε μαζί μου και κλείστε το ραντεβού σας:

    "Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο."