Η Επιστημονική ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην Ημερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ με θέμα «Ελαιόλαδο & Νέα Ελληνική Κουζίνα»
Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου ΣΕΒΙΤΕΛ, με θέμα «Ελαιόλαδο & Νέα Ελληνική Κουζίνα».
Ο επιστημονικός διευθυντής της Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κ. Δημήτρης Γρηγοράκης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στο θέμα: «Ελαιόλαδο, ο διατροφικός θησαυρός».